Fredag 27.3

Välkommen till hembygdsföreningens Trivselträff – ’Bilder berättar’ med Arne Erlandsson.

Trivselträffen i Församlingsgården 31.3 är inställd med anledning av Coronavirusets spridning – men vi genomför istället programmet på internet!

• Vi presenterar några av Arne Erlandssons bilder varje dag.
  • Om du kan berätta något kring bilderna:
    • Kommentera under bilden, (namn och text blir synligt efter godkännande) eller
    • Skriv ett mail till uffepeter@gmail.com (Ulf Petersson – blir inte synligt för andra)
    • Skriv dina egna minnen, berätta dina associationer, ställ frågor!
    • Skriv! – så hjälps vi åt att berätta Bankeryds historia!
  • Det var så vi tänkt genomföra Trivselträffen – Bilder berättar!

När vi senare kan genomföra programmet har vi redan påbörjat berättelsen!

2 Kommentarer

1. Det här är Ingrid Wendel. Jag minns henne, men kan inte berätta något om henne! Visst bodde hon på Ängsgatan i Bankeryd?

2. Ingrid bodde i den röda fina stugan, som låg så fint bland träd och ängsmark. Nu bebyggt med ett antal villor med adress Ängsgatan 14 – 16.
    Ingrid hade ett stort naturintresse och var engagerad i bl.a. Naturskyddsföreningen. Om jag inte minns fel hade vi ett styrelsemöte hemma hos henne på 80-talet, då vi båda var styrelsemedlemmar i föreningen.